Tennisvalmennus

High Performance tennisvalmennus

High Performance tennisvalmennus on tarkoitettu kilpatennikseen keskittyville pelaajille. Valmennetut pelaajat ovat ammattilaisista seniorisarjoissa pelaaviin pelaajiin. Valmennus sisältää tarpeesta riippuen mm. teknisiä, taidollisia, taktisia ja mentaalisia asioita. Fyysinen harjoittelu on tärkeä osa tämän ryhmän harjoittelua, ja siksi se on useimmiten sisällytettynä jossain muodossa osaksi harjoittelua.

Aikuistennisvalmennus

Aikuisvalmennuksessa kehitetään tenniksen taitoja 3-5 pelaajan ryhmissä valmentajan ohjaamana. Harjoitukset on vaihtelevia ja mukaansatempaavia. Tennistaitosi kehittyvät ja syke nousee. Tunnin jälkeen tunnet harjoitelleesi. 

Padelvalmennus

Padelvalmennus vie peliäsi eteenpäin, jolloin nautinto pelaamisesta kasvaa entisestään. Valmennukset tapahtuvat 3-5 pelaajan ryhmissä, ja niissä huomioidaan teknisten lähtökohtien lisäksi pelaamisen ideaa taktiselta kannalta. Harjoitukset ovat  pelinomaisia ja vaihtelevia, jotka saavat sykkeen nousemaan ja pelitilannetaitojen kehittymään. 

6-0-valmennus-padelvalmennus

Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennuksella voidaan vaikuttaa merkittävästi tenniksen ja padelin kehityspolkuun. Olennaista on kuitenkin ymmärtää pelaajan ominaisuudet, pelityyli ja kehityssuunta, jotta fysiikkavalmennus ja lajiharjoittelu toimivat käsi kädessä. 6-0-fysiikkavalmennus luo polun, jota edetä. Fysiikkavalmennus sopii loistavasti myös harrastepelaajille tarjoten fyysisten osa-alueiden kohoamisen sekä lukuisia terveitä pelivuosia.

Fysiikkavalmennus tehdään 1-5 henkilön ryhmissä. Harjoitteet ovat yksilöityjä ja valmennus sisältää myös harjoitusohjelman sekä harjoittelun rytmittämisen ja  palautumisen opastuksen. Harjoittelussa käytetään tarvittaessa mittausteknologiaa apuna (Polar, FirstBeat, Oura).

6-0-valmennus-fysiikkavalmennus